Jätä avunhuutosi anonyymisti
- Sami Pesto
- May 14, 2024
- 1 min read
Haluaisitko kysyä apua, mutta et joko pysty tai halua käyttää vahvaa tunnistautumista (esim verkkopankkitunnuksia)? Tai oikeastaan haluaisit pysyä mahdollisimman anonyyminä alusta alkaen?
Avunhuudon jättämisen yhteydessä turvaamme avunhuutajien anonymiteetin ja he voivat itse valita ottavatko yhteyttä terveyspalveluntuottajiin, kun ovat ensin perehtyneet heidän vastauksiinsa.
Siksi emme tallenna tietoja järjestelmään sellaisenaan, vaan kaikki tieto pseudonymisoidaan, ettei alkuperäistä avunhuutajaa voida tunnistaa. Avunhuuto poistuu palvelusta 2 viikon kuluttua, jolloin järjestelmään ei jää tietoja avunhuudon jättämisestä.
Emme kerää kuin kaikkein tarpeellisimman tiedon, eli itse avunhuudon, sähköposti osoitteen ja tiedon alueesta jolta apua haetaan. Vain avunhuuto ja alue näkyvät järjestelmässä palveluntarjoajille, sähköpostiosoitetta ei jaeta kolmansille osapuolille.
Haluatko lisää tietoa? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Näin varmistat anonyymin avunhuudon jättämisen!
Varmista että, "Avunhuutoni" tekstikenttään lisäät vain ne asiat jotka ovat relevantteja vaivasi ja avuntarpeesi kannalta. Älä lisää "Avunhuutoni-tekstikenttää" mitään epäolennaista tai tietoja joista sinut voisi tunnistaa, sillä tämä kenttä tulee näkyviin terveyspalveluita tarjoaville ammattilaisille.
Asioita joita ei tule laittaa "Avunhuutooni-tekstikenttään:
tunnistetiedot: nimi, sosiaaliturvatunnus/ henkilötunnus tai vastaavat
yhteystiedot: osoite tai puhelinnumero tai sähköposti tai vastaavat (Huom. Kun sähköpostiosoite syötetään sähköpostille tarkoitettuun kenttään, se ei näy palveluntarjoajille.)
tarkka ikä (voit laittaa ikäsi esim. 10 vuoden tarkkuudella)
sukupuoli (mikäli se ei ole vaivan kannalta todella olennaista)
muut tunnistettavat asia (työpaikka, lemmikkien nimet, auton rekisteritunnus jne.)
sairaskertomusta tai kopiota kantakertomuksesta tai kirjauksista tai muuta potilastietoa
harvinaisia sairauksien diagnooseja tai tietoa perinnöllisistä sairauksista

コメント